Diensten:

Wij realiseren professionele websites en unieke huisstijlen voor diverse ondernemingen

Webformation biedt u diverse diensten aan in online en offline media. Onze kwaliteiten liggen bij webontwikkeling, logo ontwerp en complete huisstijl (corporate identity) ontwikkeling voor uw onderneming.

Naar aanleiding van een  intakegesprek voor een professionele website of het ontwerpen van een unieke huisstijl voor uw onderneming, zal Webformation op een professionele wijze uw idee omzetten in een online product en of offline product.

Webontwikkeling

Er zijn diverse fases van toepassing, bij het ontwikkelen van een succesvolle website, onder andere strategiebepaling, analyse,  concept, creatie, realisatie en online gaan.

Creatieve strategiebepaling

Voor een succesvolle website dient er een strategiebepaling plaats te vinden.

WEBformation communiceert met u de volgende vragen:

  • Wat zijn uw diensten?
  • Wat is de doelgroep welke uw website gaat bezoeken?
  • Hoe wordt deze doelgroep bereikt?
  • Bent u vindbaar op Google?

Naar aanleiding van een goede strategiebepaling, kan er worden overgaan naar Analyse.

Analyse

Om een sterk en professionele internet plan te generen zal Webformation informatie van uw onderneming verzamelen. Webformation kan zo een beeld vormen over het bedrijf, de organisatie of de afdeling om het plan succesvol in te kunnen vullen. Een aantal punten zijn: – Analyse van de huidige website – Onderzoek naar website van concurrenten of branchegenoten. – Vragenlijst opstellen en de antwoorden analyseren. – Presentatie van de bevindingen aan de opdrachtgever in een kick-off meeting. Na een kritisch en positieve analyse, kan er worden overgaan naar de fase, Concept.

Concept

Webformation zal met de opdrachtgever het concept bespreken, om samen tot een tevreden ontwerp te komen. Een aantal punten welke in deze fase worden besproken zijn; ontwerptechnisch, kleurvorming en de interactiviteit bepalen. Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp zal de volgende stap richting creatie worden gezet.

Creatie

Nadat de conceptfase is afgerond en positief is bevonden door de opdrachtgever, kunnen onze grafische vormgevers aan het werk, om deze te digitaliseren. Tijdens het digitaliseren zullen onze grafische vormgevers, rekening houden met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Belangrijk is dat de online bezoeker het overzicht en de structuur kan behouden op uw website. De met u besproken navigatiestructuur is van essentieel belang, zodat de online bezoeker van uw website de juiste informatie kan vinden.

Realisatie

De realisatie van uw website gaat van start, wanneer het grafische ontwerp succesvol is afgerond. Binnen dit proces komt de technische kant van website ontwikkeling om de hoek kijken. De programmeurs van Webformation zullen de website vervolgens verwerken in een beheersysteem, welke door u eenvoudig en efficient onderhouden kan worden. Dit wordt Content Management Systeem (CMS) genoemd.

Online gaan

Zowel de grafische als technische ontwikkeling van uw website is gereed. Uw website is klaar om online te gaan! De website zal nu gekoppeld worden aan de door u gekozen domeinnaam en online geplaatst worden door middel van een hostingpakket. Dit is het juiste moment om tevens aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Wanneer uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zal een goede positie, binnen bijvoorbeeld Google, er voor zorgen dat u meer bezoekers op uw website krijgt, welke geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Meer informatie over zoekmachine optimalisatie door Webformation? Bent u geinteresseerd geraakt of bent u benieuwd wat Webformation voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Content Management Systeem

De websites welke worden ontwikkeld door Webformation, worden voorzien van het door Webformation in eigen beheer ontwikkelde beheersysteem. Hierdoor kunt u als het ware op een gebruiksvriendelijke manier onderhouden.

Wat zijn hierbij uw voordelen?

  • Meerdere personen kunnen uw website onderhouden zonder technische ervaring.
  • Zelfstandig teksten, afbeeldingen, nieuwsberichten of zelfs menu-items toevoegen.
  • Wanneer u  zelf de inhoud van de website wilt wijzigen en niet afhankelijk wilt zijn van externen.
  • Als u wilt besparen op de onderhoudskosten van de website.

Unieke huisstijl voor uw onderneming (Corporate Identity)

De grafische vormgevers van Webformation zullen u ondersteunen bij een sterke bedrijfsidentiteit. Een uniek logo, visitekaartjes, briefpapier, facturen, enveloppen, website, emails en bedrijfskleding met een professionele uitstraling, zullen een perfecte weerspiegeling zijn van uw onderneming.

Webformation betrekt u in een creatief proces, waarbij er secuur naar de onderneming en wensen gekeken zal worden. Deze worden vastgelegd middels een vragenlijst welke is opgesteld door Webformation.

Nadat er een analyse is uitgevoerd, zal Webformation in samenwerking met u, er voor zorgen dat er een optimale en professionele presentatie ontstaat voor uw onderneming.